Sunnuntaina jälkiruuaksi teki mieli jotakin hyvää, mutta helppoa. Kaapista löytyi ainekset tähän kääretorttuun ja hyvää oli.
kääretorttutaikina
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl ohrakasta
1 tl leivinjauhetta
täyte
mansikkahilloa
2 dl mansikan makuista kermavaahtoa
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti käännellen.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista uunissa 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa kypsä levy sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Vatkaa täytteen kermavaahto.
Levitä täyte torttulevylle: ensin mansikkahillo ja päälle kermavaahto.
Rullaa torttu ja laita torttu hetkeksi kylmään.
Kommentit