Tätä salaattia tein rippijuhliin vihreän salaatin ja perunasalaatin kera. Tämä on lempisalaattini! Sopii hyvin myös illanistujaisiin! Salaatti on kuvassa mustikkakakun takana. Koristeena käytin hermeen versoja.

 

 

 

600 g perhospastaa

1 grillattu kana

150 g valmiiksi marinoituja valkosipulinkynsiä

1 punainen paprika

1 dl persiljaa

100 g pieneksi pilkottua, rapeaksi paistettua pekonia

!/2 punasipulia

150 g aurinkokuivattua tomaattia

 

 

kastike

2 tl dijonsinappia

1 munan keltuainen

3 rkl balsamiviinietikkaa

2 dl oliiviöljyä

1 tl suolaa

2 tl mustapippuria

1/4 tl chiliä

 

pinnalle

20-30 g parmesanlastuja

 

Anna salaatin maustua kylmässä vähintään 2 tuntia.