Tätä salaattia tein rippijuhliin vihreän salaatin ja perunasalaatin kera. Tämä on lempisalaattini! Sopii hyvin myös illanistujaisiin! Salaatti on kuvassa mustikkakakun takana. Koristeena käytin hermeen versoja.
600 g perhospastaa
1 grillattu kana
150 g valmiiksi marinoituja valkosipulinkynsiä
1 punainen paprika
1 dl persiljaa
100 g pieneksi pilkottua, rapeaksi paistettua pekonia
!/2 punasipulia
150 g aurinkokuivattua tomaattia
kastike
2 tl dijonsinappia
1 munan keltuainen
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
2 tl mustapippuria
1/4 tl chiliä
pinnalle
20-30 g parmesanlastuja
Anna salaatin maustua kylmässä vähintään 2 tuntia.
Kommentit