pohja
125 g suolatonta voita
60 g kaakaojauhetta
2 munaa
250 g sokeria
1 tl vanilliinisokeria
120 g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
kostutus
1 dl kahvia
täyte
1 dl appelsiinimarmeladia
2 dl flora vispiä
200 g mascarponejuustoa
1 appelsiinin kuori
1 / 2 appelsiinin mehu
1 / 2 dl sokeria
koristelu
2 dl flora vispiä
2 rkl sokeria
sokeroituja kirsikoita
rakeita
Sulata voi. Siivilöi joukkoon kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet varovasti käännellen.
Lisää voi-kaakaojauheseos munavaahdon joukkoon.
Kaada taikina irtopohjavuokaan.
Paista uunissa 180 asteen lämmössä noin 40-45 minuuttia.
Jaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan.
Kostuta pohjalevy kahvilla.
Levitä päälle appelsiinimarmeladia ja puolet kerma-mascarponevaahdosta.
Aseta keskimmäinen levy täytteen päälle.
Kostuta ja täytä kuten ensimmäinen kerroskin.
Paina päällimmäinen levy päälle ja kostuta myös se.
Anna olla kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä se kakun päälle ja reunoille.
Koristele.
Kommentit