pohja

125 g suolatonta voita

60 g kaakaojauhetta

2 munaa

250 g sokeria

1 tl vanilliinisokeria

120 g vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta


kostutus

1 dl kahvia


täyte

1 dl appelsiinimarmeladia

2 dl flora vispiä

200 g mascarponejuustoa

1 appelsiinin kuori

1 / 2 appelsiinin mehu

1 / 2 dl sokeria

 

koristelu

2 dl flora vispiä

2 rkl sokeria

sokeroituja kirsikoita

rakeita

 

Sulata voi. Siivilöi joukkoon kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet varovasti käännellen.

Lisää voi-kaakaojauheseos munavaahdon joukkoon.

Kaada taikina irtopohjavuokaan.

Paista uunissa 180 asteen lämmössä noin 40-45 minuuttia.

 

Jaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan.

Kostuta pohjalevy kahvilla.

Levitä päälle appelsiinimarmeladia ja puolet kerma-mascarponevaahdosta.

Aseta keskimmäinen levy täytteen päälle.

Kostuta ja täytä kuten ensimmäinen kerroskin.

Paina päällimmäinen levy päälle ja kostuta myös se.

Anna olla kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.

 

Vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä se kakun päälle ja reunoille.

Koristele.